طی سفر یک روزه اعضای تیم پایش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به حوزه سلامت شهرستان داراب، دغدغه ها و چالش های این حوزه بررسی و شیوه ارایه خدمات سلامت در این شهرستان ارزیابی شد.
رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از برگزاری یازدهمین کنفرانس بین المللی سلامت زنان در روزهای نهم و دهم آذر امسال خبر داد.
در پی صنعتی شدن کشورها، افزایش امید به زندگی و تغییر در شیوه زندگی، الگوی بیماری ها از بیماری های حاد به سمت بیماری های مزمن مانند دیابت تغییر یافته است؛ تا جایی که می توان گفت این بیماری در حال تبدیل شدن ...
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز طی اطلاعیه ای، آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز جمعه چهارم آذر ماه اعلام کرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ارایه خدمات درمانی به بیش از ۳۵ هزار بیمار مبتلا به دیابت در مراکز زیر مجموعه دانشگاه خبر داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تبیین اهداف جوانی جمعیت در توسعه آینده کشور به کمک اقدامات رسانهای و آگاهی بخشی در این زمینه را موجب پیشبرد موفق اهداف تعریف شده دانست.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: توزیع شربت آنتیبیوتیک (سوسپانسیون) بین داروخانههای استان فارس از شنبه این هفته آغاز شده است و همچنان تداوم دارد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از اختصاص ۷۱ پژوهانه به ارزش ۹۷۰ میلیون تومان برای حمایت از طرحهای پژوهشی در حوزه «جوانی جمعیت و فرزندآوری» خبر داد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با بیان اینکه سرطان پستان شایعترین نوع سرطان در بین زنان کشور است، از آغاز پویشی با هدف آموزش و ارائه خدمات خودمراقبتی و تشخیصی به بانوان بالای 30 سال، همزمان با کشور در ...
طرح مباحث تغذیهای از سوی افراد و موسسههای مختلف که عمدتا با رویکرد جلب و جذب مخاطب و مشتریان بیشتر انجام میشود، گاه زمینه ایجاد باورها و برداشتهای اشتباه نزد مردم در خصوص استفاده از مواد و محصولات غذایی شده ...
تجزیه و تحلیل مواد خوراکی برای بررسی آلودگی مایکوتوکسین بسیار اهمیت دارد، زیرا خوراک می تواند تحت تأثیر آب و هوا، روش های کشاورزی و قوانین محلی، آلوده به مایکوتوکسین ها شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه طی سالها، مصرف لبنیات به ویژه شیر در کشور کاهش داشته است، خاطرنشان کرد که فاصله سرانه مصرف شیر در ایران با استاندارد جهانی فاصله زیادی دارد.